خانه روی خط خبر داخلی خروج کارگزاران از تک محصولی بودن با ارائه آموزش و فرهنگ‌سازی
خروج کارگزاران از تک محصولی بودن با ارائه آموزش و فرهنگ‌سازی

خروج کارگزاران از تک محصولی بودن با ارائه آموزش و فرهنگ‌سازی


دبیر کل کانون کارگزاران بورس و اوراق بهادار مطرح کرد

خروج کارگزاران از تک محصولی بودن با ارائه آموزش و فرهنگ‌سازی

۷مردادماه

در تلاشیم تا صنعت کارگزاری از تک‌محصولی بودن(یعنی اکتفا به کارمزدها) خارج شود و از پتانسیل‌های خود در حوزه‌های آموزشی، فرهنگ‌سازی، فرصت‌های اعتباری و … بهره گیرد.
عظیم ثابت، دبیر کل کانون کارگزاران بورس و اوراق بهادار در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری بازار سرمایه ایران (سنا)، در رابطه با برنامه کانون کارگزاران بورس و اوراق بهادار در سال ۱۴۰۲، اظهار کرد: مسئولان‌ صنعت کارگزاری به‌عنوان اصیل‌ترین و باسابقه‌ترین حوزه فعال در بازار سرمایه می‌بایست اقداماتی را در راستای ارتقاء بازار و جایگاه این صنعت انجام دهند.
وی افزود: اهالی بازار سرمایه می‌دانند که کارگزاران به‌عنوان یکی از رکن‌های اساسی واسطه میان سرمایه‌گذاران با هسته معاملات می‌توانند نقش ‌بسزایی را در توسعه بازار ایفا کنند. صنعت کارگزاری خوشبختانه نسبت به دهه‌های اخیر با رشد و توسعه‌های قابل توجهی مواجه شده است.
ثابت تصریح کرد: امید می‌رود در کنار همکاری سهامداران با اعضای هیئت مدیره کارگزاری‌ها و از سوی دیگر ارائه راهکار به‌واسطه کانون کارگزاران بورس و اوراق بهادار شاهد ارتقاء جایگاه این صنعت باشیم.
وی بیان کرد: کانون کارگزاران بورس و اوراق بهادار در حال تلاش است تا بتواند به‌عنوان حامی و نماینده کارگزاران اقداماتی را در راستای توسعه این صنعت انجام دهد، زیرا این صنعت افزون بر پتانسیل‌های قابل توجه، نقش بسزایی را نیز در نهادهای مالی دارد. دبیر کل کانون کارگزاران بورس و اوراق بهادار تصریح کرد: در تلاشیم تا صنعت کارگزاری از تک محصولی بودن ( یعنی اکتفا به کارمزدها ) خارج شود و از پتانسیل‌های خود در حوزه‌های آموزشی، فرهنگ‌سازی، فرصت‌های اعتباری و … بهره گیرد. ثابت گفت: بحث آموزش و پژوهش را در صنعت کارگزاری در راستای تأمین نیروی منابع انسانی و تقویت زیرساخت‌ها ما با جدیت دنبال خواهیم کرد. وی گفت: بحث IT و ورود به فناوری نوین برای کارگزاران بسیار اهمیت دارد زیرا وقتی نهادهای مالی بتوانند برای تمامی سلیقه‌ها پکیج‌های مناسبی را ارائه دهند به‌طور حتم سرمایه‌گذاری غیرمستقیم گسترش پیدا می‌کند.
ایشان در پایان مطرح کرد: از تمامی پتانسیل‌های بازار سرمایه اعم از بورس‌ها، سازمان بورس و اوراق بهادار و کارگروه‌های تشکیل‌شده، به‌عنوان بازوهای مشورتی جهت رشد و شکوفایی صنعت کارگزاری در بازار سرمایه بهره خواهیم برد.

دیدگاه خود را بیان کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *