خانه روی خط خبر داخلی فعال‌سازی بازار سوم و پذیرش شرکت‌های دانش‌بنیان، از مهم‌ترین برنامه‌های سال ۱۴۰۲
فعال‌سازی بازار سوم و پذیرش شرکت‌های دانش‌بنیان، از مهم‌ترین برنامه‌های سال ۱۴۰۲

فعال‌سازی بازار سوم و پذیرش شرکت‌های دانش‌بنیان، از مهم‌ترین برنامه‌های سال ۱۴۰۲


مدیرعامل فرابورس ایران عنوان کرد

فعال‌سازی بازار سوم و پذیرش شرکت‌های دانش‌بنیان، از مهم‌ترین برنامه‌های سال ۱۴۰۲

۱۸ خردادماه

به گزارش پایگاه خبری بازار سرمایه ایران (سنا)، محمدعلی شیرازی مدیرعامل شرکت فرابورس ایران در نشست خبری با اهالی رسانه در پانزدهمین نمایشگاه صنعت مالی گفت: طی یک سال گذشته بالغ‌بر ۱۷ عرضه اولیه داشتیم، همچنین ۴ شرکت پذیره‌نویسی شده است.
وی افزود: در سال ۱۴۰۱ شاهد پذیرش تپسی به‌عنوان نخستین شرکت استارتاپی، همچنین پذیرش ۲۲ صندوق ETF، دو صندوق سرمایه‌گذاری جسورانه، یک صندوق سرمایه‌گذاری خصوصی و نخستین صندوق املاک و مستغلات بودیم. در سال گذشته همچنین موفق به انتشار نخستین اوراق قرض‌الحسنه شدیم. شیرازی بیان کرد: در سال جاری راه‌اندازی بازار توافقی نخستین هدف فرابورس ایران محسوب می‌شود. این بازار مختص به شرکت‌های سهامی عامی بوده که قابل‌پذیرش در سایر بازارها نیستند و شرکت‌های این بازار در سامانه جداگانه‌ای معامله خواهند شد.
وی افزود: بازار SME نیز فعال خواهد شد. سال گذشته به‌شدت بر پذیرش شرکت‌های دانش‌بنیان تأکید داشتیم. این اهم در سال جاری نیز تداوم خواهد داشت. اواخر سال گذشته بر پذیرش شرکت‌های دانش‌بنیان و جسورانه تمرکز داشتیم و بزرگ‌ترین صندوق جسورانه نیز در این مدت پذیرش شد. در سال جاری نیز فعال‌سازی بازار سوم را پیگیری خواهیم کرد، بازاری که برای شرکت‌های سهامی خاص است و مطمئناً با همکاری سازمان بورس و اوراق بهادار این اتفاق حتماً رقم می‌خورد.

بازار ثانویه تأمین مالی جمعی در نیمه اول سال راه‌اندازی می‌شود
شیرازی در پاسخ به سؤال خبرنگار سنا در خصوص برنامه فرابورس برای توسعه ابزارهای نوین مالی، بیان کرد: آیین‌نامه اجرایی تأمین مالی جمعی تدوین شده است و در سال جاری تلاش بر رونق این موضوع داریم. وی افزود: همچنین، بر بازار ثانویه تأمین مالی جمعی نیز تمرکز خواهیم کرد و تا ۶ ماهه نخست سال ۱۴۰۲ این بازار راه‌اندازی می‌شود. در حال حاضر ۱۸ سکوی تأمین مالی وجود دارند و مصمم هستیم این تعداد به‌طور ویژه بیشتر شود.
مدیرعامل فرابورس ایران بیان گفت: البته برخی از سکوهای تأمین مالی علی‌رغم اینکه دارای مجوز هستند، عملکرد فعالی ندارند که در این خصوص نیز مهلت مقرری در نظر خواهد گرفته شد و در صورت عدم عملکرد فعالانه، مجوز آنها لغو می‌شود.

دیدگاه خود را بیان کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *